Entreprenörsarenan Bohuslän ideell förening med ca 45 medlemmar stödjer entreprenörer och företag som vill utvecklas i vår del av Sverige. Vår målsättning är att Entreprenörsarenan med inkubatorn Entreprenörsparken™ skall vara ett nav i det nätverk som utgör en "entreprenörs-verkstad" för Fyrbodal. Vår inkubator har nyligen fått nationell status som Base Camp i Innovationsbron och vår process ställer krav på kontinuerlig samordning av utvecklingsarbetet. Föreningen arbetar för alla entreprenörer i Fyrbodal med t.ex. seminarier, workshops och utvecklingslabb mm och koordinatorn är också en resurs för samordning av insatser som föreningen gör för tillväxten i regionen.

Vi söker dig som med stort engagemang och entusiasm, vill skapa affärsmöjligheter och främja tillväxt i vår region! Dina främsta tillgångar är kommunikationsförmåga, engagemang för entreprenörer och stort kontaktnät. I din roll som Koordinator för Entreprenörsarenan kommer du att stötta/para ihop entreprenörer och idégivare, driva projekt inom föreningen, skapa events och samverka med andra aktörer.

För att klara detta uppdrag, har du erfarenheter kring;
- att driva utveckling av affärer i mindre företag
- affärsmässighet och vikten av personlig integritet och sociala relationer
- utåtriktad kommunikation

Önskvärda erfarenheter är kunskap om vårt näringsliv i regionen och att du är kunnig på olika områden inom marknad, juridik och ekonomi. Vi ser gärna att du är bosatt i vårt område, eller är beredd på flytt nära oss.
Mer information får du gärna av:
Lennart Olausson, ordförande, 0708-24 24 01
eller Bernt Andersson, 0708-47 87 92
www.entreprenorsarenan.se
Ansök senast 2011-10-24 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.